| Rádia • E-mail • RSS • Hodnosti • Registrovat • FAQ • Hledat • Přihlásit se |
|
... |
Reklamní prostor
|
| Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata |
Právě je pát 10. zář 2010 21:37:30 |
|
Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
Moderátor: Moderátoři
|
|
Stránka 1 z 1 |
[ Příspěvků: 3 ] |
| Verze pro tisk | Předchozí téma | Následující téma |
| Autor | Zpráva | ||||||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Občasný přispěvatel ![]() Registrován: pát 29. kvě 2009 22:36:44 Uživatelské ID: 70037 Příspěvky: 75 RajMoney: 5,893.59 RajMoney Poděkoval: 0 krát Obdržel poděkování: 0 krát |
Prosím o pomoc - může my někdo poradit ?
Mám u pc reproduktory Genius v 5.1 a pokud si spustím film v 5.1 který se přehrává v programu Windows Media Player tak my hrají fšechny reproduktory a vše funguje tak jak má. Ale pokud pustím hudbu ve WMP kterou mám uloženou v tomto programu tak my nehrají zadní reoroduktory a jenom slabě šumí. Operační sistem pc mám Windows 7 a a problém s kompatibilitou my to nehlásí. Najde se prosím nějaká dobrá duše která by my pomohla tento problém vyřešit ? Předem děkuji za každou radu. |
||||||||||||||||||||||||||||
| stř 18. lis 2009 14:17:21 |
|
|
Administrátor ![]() Registrován: ned 15. úno 2009 23:43:22 Uživatelské ID: 61438 Příspěvky: 253 RajMoney: 9,395.21 RajMoney Banka: 660,258.15 RajMoney Bydliště: Písečné Poděkoval: 1 krát Obdržel poděkování: 1 krát |
Mě se zdá, že se to musí v tom WMP nastavit
_________________ Share-Rapid registrace ZDE ![]() Použivejte tlačítko Hledat, usnadníte nám tím práci!!! KUBAAS JE Z5!! |
| čtv 19. lis 2009 21:51:23 |
|
|
Občasný přispěvatel ![]() Registrován: pát 29. kvě 2009 22:36:44 Uživatelské ID: 70037 Příspěvky: 75 RajMoney: 5,893.59 RajMoney Poděkoval: 0 krát Obdržel poděkování: 0 krát |
Zjistil jsem že my to tu hlásí chybu ve Správci zvuku Realtek HD : Ovladač zvuku v počítači není určen pro operační systém Windows Vista. Navštivte webové stránky výrobce počítače nebo společnosti Realtek ( http://www.realtek.com.tw) a stahněte si ovladač zvuku pro operační systém Windows Vista
Na této stránce jsem byl ale nevyznám se v tom sou tam nějaké kodeky ze kterých bych si asy mněl vybrat a stahnout ale nevým který - poradíš my stím prosím tě kubas mám pc necelí rok a tak se vtom ještě tak dobře neoryjentuju a nevím vůbec podel čeho to mám hledat sem v koncích. Předem ti moc děkuju. |
| pát 20. lis 2009 17:49:07 |
|
|
Warez přispěvatel
![]() Registrován: čtv 14. led 2010 Příspěvky: 674 Bydliště: share-rapid.com |
Výsledky hledání na ShareRapid.cz 31 súborov
|
| automaticky |
|