| Rádia • E-mail • RSS • Hodnosti • Registrovat • FAQ • Hledat • Přihlásit se |
|
... |
Reklamní prostor
|
| Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata |
Právě je pát 10. zář 2010 21:52:54 |
|
Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina |
Moderátor: Moderátoři
|
|
Stránka 1 z 1 |
[ Příspěvků: 3 ] |
| Verze pro tisk | Předchozí téma | Následující téma |
| Autor | Zpráva | ||||||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Přispěvatel ![]() Registrován: sob 01. bře 2008 21:01:25 Uživatelské ID: 36092 Příspěvky: 141 RajMoney: 36,448.07 RajMoney Banka: 34,852.00 RajMoney Poděkoval: 0 krát Obdržel poděkování: 0 krát |
Zdarec,
ryhle honem pls. poradte uhnízdil se mi na flashce virus conficker v systémovym souboru recykler. Zkoušel jsem ho od tama vydolovat a zatím bezuspešně. Sice mám antivirák eset nod 32 kompletní balík ale ten si s tím taky neporadil. Furt hlášil že je soubor smázán a vyléčen ale když to znova zkontroluju tak tam zase je. Tak co s tím? Už jsem přemejšlel i že to zformátuju ale nechce se mi kopírovat 15 GB navíc není ani kam _________________ Software je to jediné co se dá na netu šlohnout |
||||||||||||||||||||||||||||
| čtv 26. bře 2009 11:30:26 |
|
|
Helper ![]() Registrován: sob 07. úno 2009 20:46:17 Uživatelské ID: 60320 Příspěvky: 163 RajMoney: 33,994.41 RajMoney Poděkoval: 0 krát Obdržel poděkování: 0 krát |
Nakopni systém z LiveCD (DVD) XP, Vista, Linux a pak ho popravíš. Tím nebude systém z HDD živej a pak po popravě toho hajzla je nutné proskenovat DOBRÝM antivirem celý HDD a to včetně všech Flash pamětí, jinak je to zbytečná práce.
Myslím, že bez toho LiveCD to bude skoro nemožné a zdlouhavé. Já vždy pro odvšivení stroje používám jedině tuto metodu a zatím funguje spolehlivě už přes 2 roky.... LiveCD se dá stáhnout z Netu...strýček google pomůže... _________________ ![]() !!! Vše co je pod 720 x něco, je špatně !!! Když nerozumíš tomu co děláš, dělej to alespoň přesně...!!! Hledáš-li chybu, tak vždy hledej mezi židlí a klávesnicí. PC je pouze tak "chytrý", jako jeho uživatel...
|
| čtv 26. bře 2009 18:18:11 |
|
|
Návštěvník ![]() Registrován: pát 17. črc 2009 22:38:25 Uživatelské ID: 73294 Příspěvky: 3 RajMoney: 18.94 RajMoney Poděkoval: 0 krát Obdržel poděkování: 0 krát |
diky za dobrou radu.....
|
| čtv 30. črc 2009 21:50:49 |
|
|
Warez přispěvatel
![]() Registrován: čtv 14. led 2010 Příspěvky: 674 Bydliště: share-rapid.com |
Výsledky hledání na ShareRapid.cz 15 súborov
|